Pages

Wednesday, December 25, 2013

Vad behöver du förutom oljefärg När Tavlor Med text i oljor



Tavlor Med text i oljor kräver mer än bara olja färger . Vilken mängd ytterligare ? Med detta sagt , hänger det på på vad du måste inse , vad du uppfylls av och även hur ihållande du är. Låt oss börja med det sista först.
tavlor


 










tavlor med text


Tolerans

Kontrast till olika medier , till exempel , akryl och akvarell , oljefärg av och stort tar något längre tid att torka . Vilken mängd mer hänger på på sådana belopp enligt hur tjockt färgen har varit tillämplig . Sättet att skuggan är dessutom avgörande på grund av att några färger torkar snabbare än andra . Titanium White , till exempel , är en snabb tork . I alla fall för alla färger , den allt mer tätt man applicerar färgen desto mer utdragen det tar att torka . Också man samla ihop olägenhet för vad som komma skall genom att inkludera mer färg när den under är inte helt torr . En början lager av färg måste vara helt torr innan bland annat mer om efterföljande hängande och brytande ska skuggas .

Som sagt , det finns metoder för att påskynda torkningen. Begränsad är att köpa Winsor & Newtons Griffin Alkyd oljefärg . Alkyd tjära och självupplösande utnyttjas som en del av upphängningen av oljefärg , vilket minskar torktiden . Färgen torkar på en dag eller flera dagar förlita sig på klimatförhållanden . Också det kan vara möjligt att avsluta en olje tavlor Med text i en session .

Det finns också snabbtorkande medier tillgängliga som man blandar med oljefärg för att förkorta torktiden . Ett prov är Artisan Fast Drying Medium . Liquin Original ökar strömmen av färg samt minskar torktiden genom att ganska nästan hälften . Linolja är ofta används av hantverkare för att skingra oljefärg , särskilt när extra omslag av färg är , utan tvekan anslutna att förutse vilket bryta , men Torkning Linolja kommer också påskynda torktid . Liquin Oleopasto är ett medium , som är snabbtorkande och inte gulna med tiden. De flesta leverantörer av hantverks s material förmedlar en omfattning av tork acceleratorer och deras listor ( ofta tillgängliga via webben ) porträtterar sina unika egenskaper och anställningar .

medier

Det finns ett stort utbud av olika medier tillgängliga som när blandas med oljefärger , justera kvaliteter den sista . Ett typexempel , Winsor & Newtons Artists Tavlor Med text medietökar strömmen av oljefärg genom att minska det ut , som eventuellt kan ) vara attraktiv som förutsätter sin enastående stil och snabbt mål i en bild eller en del av en bild . Liquin Impasto Medium håller penseldrag och tillåter mer av en chans för blandning distinkta regioner av skugga eller färg .

Oljebaserade medier görs genom att gå med oljor och lösningsmedel och är en universell metod . Då igen , alkydmedierna utnyttjar alkyd platser och lösningsmedel och kan användas med oljefärger på grund av att de arbetar på ett jämförbart sätt med linolja . Denna typ , som visat ovan , minskar torktiden för oljefärger .

easels

Dessa finns i alla former och storlekar , några i metall , en del i trä . Vissa är för tavlor Med text , en del för att rita . En del kvar på golvet , en del på en bordsskiva . Så en av de viktigaste faktorerna är hur mycket utrymme du har tillgängligt - och det mått av kontanter , i ljuset av det faktum att deras kostnader skiftar enormt .

Konstnärs palett

En säng är för att hålla och blanda färgen . Den accepterade sort är njure utformad med ett hål för tummen redo att ta itu med ett enkelt grepp . Det finns också de akvarell typer med olika brunnar eller fack . Dessa kan också vara fördelaktigt för målare i oljor , i synnerhet om färgen kontinuerligt blandas ganska meagerly .

Också Other Stuff

Detta innefattar pennor ( bly , grafit , kol ) , gummi och , kanske , en cover eller gammal klänning nyligen utnyttjas för tavlor Med text som en del av , eftersom det kan förvandlas till en kaotisk företag! Du kommer också att kräva thinner eller vit soul och inte mindre än ett par sängbladför blandning ( och möjligen ) tillämpa färg .

Du kommer dessutom att kräva några underlag - det du målar på . Mixtra utvidgas och anbringas på en kant är brukligt och enkelt åtkomliga. Anyway trä och lakan dessutom utnyttjas .

Efter att ha samlat så mycket saker tillsammans , är du beredd att börja förbättra ett par ( eller betydligt mer ! ) Perfekt konstverk .

No comments:

Post a Comment