Pages

Tuesday, December 10, 2013

Akrylmålningstekniker



Poängen när individer jaga en rolig intresse , de regelbundet prova olika saker med måleri . Många börjar med oljemålning och snabbt bli demoraliserade på grund av att olje tavlor online nätet är kaotisk och effekterna tar några dagar, veckor eller månader för att förverkligas . Akrylmålning är en förbättrad beslut i händelse av att du är som jag och inte föredrar att sitta tight för effekter . När du förstår den flexibilitet och anpassningsförmåga , kommer du troligen ta detta medium till din avledning behov . Målning strategier komma som du tränar och följa de slutsatser i denna artikel .

Förutsatt att du konsumerar målning trots allt som kan ha hänt tidigare eller vill byta till en enkel att använda mediet är akrylmålning en himmelsk beslut med ett betydande mått av anpassningsförmåga . Snabbare torkning än oljefärger , akryl är inte svårt att använda och betydligt mindre krävande att städa upp , tvinga bara rengöringsmedel och vatten . Det är ovanligt rengöringsmedel på den andra sidan som du kan köpa i händelse av att du väljer att .

Strategier för en snabbtork Medium

På grund av att akrylfärger har en tendens att torka snabbare än oljefärger , kan en hel målning normalt vara klar ganska snabbt . Förutsatt att du kräver din färg för att stanna våt längre , kan de blandas med " extenders " som motverkar dem inte torkar för snabbt . Akrylfärger kan förvärvas antingen i behållare med en tjock lim eller kolvar som är smalare än limmet som förutsätter din sökt konsistens .

Flexibiliteten i akrylfärger tillåter dig att inkludera medier som synfältet och beläggningar till dessutom en akvarell - stil utseende eller yta för att realisera en oljemåladeutseende utan att behöva lägga resurser på de mer orimligt och mer utmanande att använda oljebaserade färger . ( Oljefärg måste rengöras använda färgborttagningsmedel och kan ta eftersom sex månader att slutföra processen för torkning ! )

Eftersom akryl torkar ut allt snabbare , är det viktigt att bara sätta ett litet mått av färg på paletten på en gång . Stäng hållaren när du inte använder den . Tupperware och andra plastrymdfack fungerar bra för arkivering färgen . Jag använder i allmänhet en dimma eller stänk container och blöta färgerna innan rymden .

Förutsatt att du avslöja att du arbetar alltför gradvis för att färgen ska hålla genomförbart , kan du lägga resurser på en " stay - vått " paletten för att sträcka ut tiden att färgen stannar i fungerande skick eller använda en palett som har en topp som stänger till säkra färgen. Jag också av och på igen utnyttja en stor säl - kapabla gallon mått säck och skjut min papperstallrik med färg på insidan för rymden .

Målning Ytor För akryl Färger

Flexibiliteten i akrylfärger tillåter dem att användas på ett stort antal distinkta ytor , från den vanliga hantverkare duk till nya ytor som trä , såg skär eller skiffer . Dukar kunde erhållas från den nyligen förlängts på en kant eller i rullar eller ark . Var inte tvekar att använda din kreativa förmåga - akrylfärger kan även blandas med ett tyg medium och används på tyger ( läs lagren , de kan tvinga hotness att ställa in färgen ) .

Förutsatt att du bestämmer dig för att måla på genomsläppliga ytor som trä , prime det först . Varje båt leverans butik förmedlar en blandning av första stegen som du kan plocka . Även om du kan använda akrylfärger på en FN - förberedd duk , kommer de förprimad och så vitt jag kan se , är detta gynnas .

Akrylmålning är en himmelsk medium. Du kan höra människor gnälla om färgerna torkar för snabbt , men jag upptäcker att ytterligare stöttande vara en lycka eftersom jag kan slutföra kompositioner i huvudsak allt snabbare och har mer hantverk ut tillgänglig eller på showcase snabbare än att anta att jag utnyttjade oljor eller akvareller .

Så i händelse av att du söker efter en extra sidointresse, följa dessa tips och akrylmålning förfaranden för att göra det bästa av denna fantastiska rörelse http://se.art149.com/.

No comments:

Post a Comment